De komende weken neem ik jullie mee in onze (school)zomervakantie. Deze weken blijft zoonlief naar het kdc gaan en Luuk is ook nog niet vrij. Vermaken wij ons nog een beetje? Is er tijd voor ontspanning of blijven er druktes zoals altijd, als je niet op vakantie gaat? Lees gezellig mee!

Zwemmen

Wat was het warm he, de afgelopen twee weken. Onze dagen bestonden dan ook voornamelijk uit rustig aan doen. Het vakantiegevoel was in ieder geval goed aanwezig door alle zwembadbezoekjes die we deden. Het eigen zwembadje in de tuin werd volop gebruikt en we gingen regelmatig zwemmen in de plaatselijke zwemplas. Ook vaak ’s avonds na het eten tot een uur of 20.00. Heerlijk vonden de kinderen het. Daarna douchen en uitgeput en rozig naar bed! Uiteraard was er iedere dag ruimte voor een ijsje!

De plaatselijke zwemplas

Start ABA

Ik zal jullie er later meer over vertellen, maar naar jaren, zijn we (weer) gestart met een ABA traject. Op dit moment worden alle puntjes op de i gezet. We gaan een intensief traject tegemoet met veel (één op één) begeleiding op het kdc en thuis. De verwachting is dat er veel ontwikkelingsmogelijkheden voor zoonlief aanwezig zijn, dus deze kans grijpen we met beide handen aan. Ik schreef een paar jaar geleden ook al over ABA. Hier lees je er meer over.

Start zaterdagopvang

Ook de zaterdagopvang is weer begonnen voor zoonlief. Het was inmiddels al meer dan een half jaar geleden toen hij voor het laatst geweest was, dus ik vond het best wel weer even spannend hoe het zou gaan. Hij was er gelijk weer kind aan huis en heeft een leuke dag gehad. ze hadden het badje opgezet en daar heeft hij zich uren in vermaakt.

Start Ambulant begeleider

In mijn vorige blog vertelde ik al over de start van onze nieuwe Ambulant begeleider. Inmiddels zijn we voor het ‘echie’ gestart en zijn Luuk en ik uit eten geweest. Het ging super goed en de kinderen vonden het erg gezellig met haar. Luuk en ik hebben genoten van onze tijd samen, even zonder kinderen. Vanaf nu komt ze iedere maand, heerlijk!

Kortom; prima weken. Heerlijk rustig en genoten van het mooie weer. De laatste twee weken van de vakantie is Luuk vrij en houden we zoonlief ook wat vaker thuis. Zusje heeft nog aardig wat wensen op haar vakantielijstje staan die we de komende twee weken gaan afvinken.

Wordt vervolgd!