Traditiegetrouw neem ik jullie nog even mee door het afgelopen jaar. Wat is er dit jaar allemaal gebeurd?

Nieuwe slaapkamer voor zoonlief

Zoonlief kreeg in maart een nieuwe slaapkamer. De ‘oude’ had de afgelopen jaren heel wat te verduren gekregen en had een erg druk patroon. Nog steeds zijn we erg blij met zijn nieuwe kamer en lukt het goed om hem netjes bij te houden.

Corona Lock down

Wat hakte de eerste lock down in maart erin bij ons. Met name bij mij. Ik vond het heel heftig dat zoonlief zo lang thuis was en heb het erg moeilijk gehad. Toen het kdc weer open ging heb ik best nog wel een tijd nodig gehad om bij te komen. Ik schreef er meerdere blogs over. Inmiddels voel ik mij weer goed, en ‘loopt alles’ weer!

Vakantie

We hoopten dit jaar weer net zo’n leuke vakantie te kunnen beleven als vorig jaar op Mallorca. Dat ging door corona helaas niet door. Wel hebben we ons thuis goed vermaakt. Ik schreef er een kleine blogzomerserie over.

Onderzoeken

Dit jaar stond ook in het teken van diverse onderzoeken. Zoonlief is opnieuw gediagnostiseerd, heeft opnieuw een IQ test ondergaan (met positief resultaat) en zijn we erachter gekomen dat zijn autisme/beperking niet in zijn DNA is vastgelegd. Voor volgend jaar staat er nog een onderzoek met betrekking tot zijn zicht gepland. Zoonlief ziet waarschijnlijk extreem goed…

Zwemmen

Zusje heeft dit jaar haar A en B diploma gehaald en is daarmee gestopt met zwemmen en begonnen -naast haar grote liefde dansen- met voetbal. Zoonlief heeft door sluiting van het zwembad dit jaar helaas vrij weinig gezwommen. Wel zijn we een stuk meer gaan familiezwemmen op zondagochtend.

Thuiswerken

De uurtjes die ik nog werk zijn te verwaarlozen, maar maak ik als zzp-er altijd thuis. Luuk heeft dit jaar ook veel meer thuisgewerkt. We hebben een kantoortje op zolder. Ik vond het heel fijn dat Luuk zoveel thuis was/is!

Net als voor iedereen was het een gek jaar. Er is veel gebeurd, maar ook weer niet. Al met al hebben we ons er goed doorheen geslagen. We zijn (vooralsnog) gezond. Hebben lessen geleerd en staan we na een tegenslag weer op.

De laatste twee weken van het jaar, publiceer ik de beste gelezen blogs van 2020. Dinsdag 12 januari publiceer ik het eerste blog van 2021.

Voor nu wil ik alvast mijn volgers (die niet op social media zitten) hele fijne (prikkelarme) feestdagen toewensen en een gelukkig, gezond en hopelijk coronavrij 2021!

Liefs,

Melanie