De eerste maanden van het jaar zijn alweer verstreken dus hoog tijd voor een kleine voorjaarsupdate. Wat speelde er de afgelopen maanden allemaal?!

Spraakcomputer

We werken met zoonlief volop met de spraakcomputer. Hij kan hem goed gebruiken. Taak aan mij, om de app steeds verder te vullen met categorieën en afbeeldingen. Een hele klus!

Efteling

Twee maanden geleden had zusje een studiedag. We hebben zoonlief ook afgemeld op het kdc en Luuk had een vrije dag opgenomen, zodat we met elkaar naar de Efteling konden gaan. We troffen het onwijs met het weer én het was er rustig! We hebben de ‘kaart voor een beperking’ maar 2 keer hoeven te gebruiken. De achtbaan van Max en Moritz is de grote favoriet van de kinderen.

Uiteten

Nu de restaurants weer zijn geopend zijn we al een paar keer met de kinderen uit eten geweest. Dit gaat hartstikke goed en is gezellig. Vorige maand werd mijn vader 60 en zijn met samen met mijn ouders en mijn broer en zijn gezin uiteten geweest. Het was een grote groep, maar ook dit was een succes. Ook een etentje met Luuk zijn familie en een lunch met vrienden vorig weekend was geslaagd!

Vakantie

We hebben definitief een vakantie naar Spanje geboekt voor aankomende zomer. We vliegen naar Zuid-Spanje en verblijven een kleine week in een hotel. We hebben er al heel veel zin in!

Zindelijkheid training

We zijn gestart met zindelijkheid training. Bij eerdere pogingen was hij hier nog niet klaar voor. Nu is de eerste stap gezet door na het verschonen even op de wc te gaan zitten. Hij vindt dit prima en het begint al aardig in zijn systeem te zitten. Of het uiteindelijk gaat lukken zoonlief zindelijk te maken – weten we niet- maar we geven het weer een kans, en tijd, en geduld…

Zomerkleding

Als de eerste lentedagen aanbreken pak ik altijd de zomerkleding van vorig jaar erbij. Soms passen er nog wel wat items, maar dit jaar zijn zowel zoonlief als zusje overal uitgegroeid! Ze worden zo groot! Zoonlief heeft nu maat 140/146 zusje maat 134/140.

Stabiel

Ik moest echt zoeken in mijn agenda wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is, maar dat is niet zoveel. Een goed en prima teken wat mij betreft. We zitten allemaal goed in onze vel en gedijen goed bij het ritme en de regelmaat en niet te vergeten het begrip dat er in onze omgeving is. Op naar een fijne zomer!