Vorige week vierden we een klein feestje, Buddy (onze autismegeleidehond) is drie jaar bij ons! Nog steeds zijn we harstikke blij met hem. In dit blog een terugblik in het hele proces dat we bij het KNFG hebben doorlopen voor het krijgen van onze hulphond.

December 2017

Luuk en ik zien op tv een reclame over de autismegeleidehond en onze interesse is gewekt. Het is een lang en intensief traject, maar willen het graag een kans geven. Want hoe mooi zou een hulphond in ons gezin zijn! Lees de start hier.

April 2018

De eerste echte stappen voor de aanvraag van een hulphond zijn gezet. Luuk en ik mogen op cursus in Amstelveen bij het KNGF.

April 2018

Ik vertel wat meer over de PAW-cursus die wij gevolgd hebben voor het krijgen van een autismegeleidehond.  Klik!

Mei 2018

De cursus zit erop. Wat hebben we allemaal geleerd?

Juli 2018

Het KNGF is op huisbezoek geweest. Na beraad ontvangen bij de brief; we zijn geselecteerd en worden op de wachtlijst geplaatst. Nu wachten op een match. Hier lees je er alles over.

Oktober 2018

Een update. We staan inmiddels vier maanden op de wachtlijst en wachten rustig af op onze match. Update wlz en autismegeleidehond

September 2019

We zijn inmiddels al bijna een jaar verder. Wachten duurt lang, maar het is zover: er is een match! Buddy komt bij ons wonen!

Februari 2020

Buddy woont inmiddels een halfjaar bij ons. Maar wat doet Buddy allemaal voor ons en zoonlief? Ik vertel het in dit blog.